Rólunk

A Sport, Marketing és Kommunikáció Service Korlátolt Felelősségű Társaságot 2011. év áprilisában két magánszemély hozta azzal a céllal, hogy a szabadidős tevékenységük és egyben szenvedélyüknek számító mindennapi amatőr sporthoz kapcsolódó, illetve az általuk létrehozott és menedzselt félprofesszionális sportszervezetek számára a kiegyensúlyozott és kiszámítható működéshez szükséges háttérszolgáltatások nyújtását magas színvonalon biztosítsák.

A vállalkozás döntően azzal a céllal jött létre, hogy egyéni sportolókat, csapatsportágak esetében szakosztályokat, egyesületeket menedzseljen, sporteseményeket szervezzen, illetve sportmarketing tanácsadással foglalkozzon. Célja az is, hogy a sportmenedzsment szakmának nagyobb elismerést szerezzen hazánkban.

Az elmúlt években a fő tevékenységi terület kiegészült, majd lassan áthelyeződött a hazai és uniós forrásból megvalósuló fejlesztési projektekhez kacsolódó tájékoztatási és nyilvánosság biztosítási feladatok ellátásárailletvek sport és üzleti események, rendezvények szervezésére.

Menedzsment, pénzügy, marketing, sales, HR, jog (azon belül is inkább munkajog) pszichológia és sporttudomány: nagyjából ezeket a tudományterületeket foglalja magában tevékenységünk. A gazdasági témájú szaktudás elengedhetetlen egy sport és/vagy PR menedzsernél, otthonosan kell mozognia a legújabb menedzsment-rendszerekben, tisztában kell lennie a sportolók és szponzorcégek pénzügyi hátterével, illetve el is kell adnia magát, pontosabban a versenyzőt a vállalatoknak.