Cégeknek

Ismerje meg céges szolgáltatásainkat, a sport- és egyéb rendezvények szervezése, és a kötelező tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása terén szerzett lehetőségeinket, tapasztalatainkat.


– Sport- és egyéb rendezvények szervezése

Az elmúlt 4 évben több tucat rendezvényen vettünk részt szervezőként, így a megye egyre elismertebb rendezvényszervező vállalkozása vagyunk!

Szakmai rendezvény:
Konferenciák, továbbképzések, szimpóziumok szervezése során a legfontosabb pont a protokoll lista összeállításán túl, a szakma által is elismert program és a technika megfelelő szintű kivitelezése. Sajtótájékoztatók szervezésénél pedig kiemelten fontos a megfelelő média listán túl az élő kapcsolatrendszer. Bármelyikről is legyen szó, az első gondolattól a megvalósításon túl, a nyomon követésig, ránk számíthat!

Ügyfélrendezvény:
Ügyfeleinek éves partnertalálkozót, termékbemutatót, születésnapi rendezvényt szervezni nem könnyű feladat: megtalálni a megfelelő helyet, kiválasztani az egyedülálló cateringet, biztosítani a színvonalas programot...mind szükséges ahhoz, hogy egy vállalat ügyfelei megelégedetten távozzanak a rendezvényről és a következő időszakban is Önöket válasszák!

Szabadtéri rendezvény (fesztivál, falunap, stb.):
A szabadtéri rendezvények csúcspontja egy több ezer fős esemény, legyen szó családi napról, város napról, főzőversennyel egybekötött fesztiválról, a lényeg az egységben rejlik. Minden település életében vannak fontos alkalmak, amikor az oda látogató vendégek előtt ízelítőt ad múltjából, hagyományából, kultúrájából. Egész napos rendezvényre egy kedvező műsorcsomagot ajánlunk az Ön elképzeléseinek megfelelően, amely korosztály nélkül, nagyszerű szórakozást nyújt a vendégeknek, egyedi ötleteinkkel pedig még színesebbé tesszük a rendezvény színvonalát.

– Kötelező tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása

Egy pályázatot megnyerni nagy öröm, de még nagyobb amikor a sikeres megvalósítás után megérkezik a várt támogatás. Ehhez azonban minden részletre oda kell figyelni a projekt során. Ilyen - sokszor apróságnak tűnő - feladat a projekt kommunikáció, a nyilvánosság biztosítása. Mivel ez a projekt megvalósítás teljes időszakát átfogja, fontos már a fejlesztés elején kellő figyelmet fordítani rá.

Egyéb üzleti marketing kommunikációs feladataink mellett, megbízásaink többsége, az EU által is támogatott projektek (ISPA, INTERREG, HUSK, ROP, HEFOP, REPUS, KIOP, KEOP, TAMOP, TIOP stb.) PR, tájékoztatási és szemléletformálási kötelezettségeinek megvalósítására irányult.

Az Európai Unió által finanszírozott programoknak kötelező eleme a nyilvánosság biztosítása, a lakosság vagy az érintettek körének informálása. Erre a feladatra meghatároztak egy kommunikációs csomagot, amely kötelező ugyan, de nem egyszerű. Sőt, a kommunikációs csomagok sablonossága miatt azt elérni, hogy a mi eredményünk kiemelkedjen a tömegből, megnehezített. Cégünk rengeteg referenciával rendelkezik az uniós programok professzionális kommunikációjában. Gyorsan és pontosan dolgozunk, szem előtt tartva a közérthetőséget és a minél szélesebb körű tájékoztatást.

Az egyes hazai és európai uniós társfinanszírozású pályázati projektek jellegétől és méretétől függően az előírt kommunikációs kötelezettségek különböző tartalmúak: míg az Új Széchenyi Terv pályázatai kapcsán I., II. és III. sz. kommunikációs csomagot kell megvalósítani, addig más a követelményrendszer az MVH (Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal), az NKA (nemzeti Kulturális Alap), illetve a Darányi Terv (ÚMVP) által meghirdetett pályázatok, vagy akár a LEADER projektek esetében.

A kötelező elemek lehetnek például: tájékoztató táblák készítése, sajtóközlemény készítése és kiküldése, sajtótájékoztató és projektrendezvények szervezése (pl. projekt átadó), brosúrák, szórólapok, ajándéktárgyak készítése, honlap készítése stb.

A kötelezően előírtakat ajánlott kommunikációs feladatok is kiegészíthetik, melyek az egész projekt sikerességéhez hozzájárulnak, ráadásul elszámolható költségként szerepelhetnek a projektben, azaz a támogatás ezekre a tevékenységekre is igénybe vehető! Ezért érdemes egyéb népszerűsítő, reklámértékkel bíró marketing eszközt is a projektbe tervezni.

A tájékoztatás során szigorú formai, arculati és tartalmi előírásoknak kell megfelelni, a nem megfelelő elemek használata a projekt kifizetését késleltetheti vagy akár egyéb szankcióval is járhat, ezért javasolt a pályázat követelményeit is ismerő szakértő segítséget kérni!

A projektek egy részénél a kommunikációs feladatokhoz hasonlóak a megvalósítandó fenntarthatósági és esélyegyenlőségi tevékenységek (mint pl. esélyegyenlőségi terv készítése), így ajánlott egy mindezeket elkészíteni képes szolgáltatót választani.

SZOLGÁLTATÁSOK

PR, kommunikáció

– Teljes körű PR szolgáltatás, tanácsadás (helyzetelemzés, PR stratégia kidolgozása, üzenetek megfogalmazása, PR kampányok végrehajtása, ellenőrzése és értékelése)
– Üzleti, intézményi és önkormányzati belső- és külső kommunikáció
– Márka- és marketingstratégia alkotás
– PR eseményszervezés (sajtótájékoztatók, konferenciák, fogadások)
– Élménykommunikációs események (rendezvények, pályázatok)
– Nyomtatott, online és elektronikus sajtókapcsolatok, sajtóelemzés
– Reklámkapcsolatok, vállalati és intézményi arculatformálás,
– Kreatív grafikai tervezés, vizuális pozicionálás
– Online PR, webes internetes jelenlét kialakítása, honlapfejlesztés
– Válságkommunikáció, konfliktuskezelés
– Szponzoráció, társadalmi szerepvállalás szervezése
– Civil (NGO) és önkormányzati kapcsolatok építése
– Integrált marketing-kommunikációs tervek készítése, végrehajtása
– EU projektekhez kommunikációs feladatok tervezése, kivitelezése
– Kommunikációs- és médiatréningek, csapatépítés

Kutatás

– Kvantitatív és kvalitatív közvélemény-kutatások
– Városmarketing kutatások, Jövőműhelyek, Értékleltárok
– Önkormányzati közvélemény-kutatások
– Helyi, térségi és regionális társadalom-vizsgálat
– Helyi, regionális média-kutatások
– Projektek, kampányok hatásosság mérése
– Életmód, kultúra és környezetvédelmi közvélemény-kutatások
– Internetes, telefonos kutatások
– Kvantitatív és kvalitatív piackutatások
– Az integrált kommunikációt segítő kutatások
– Termékvizsgálatok, fogyasztói magatartásvizsgálatok
– Marketing és médiatervezést segítő kutatások, elemzések

Kiegészítő tevékenységek

– Kiadványok, elektronikus prezentációk és könyvek megjelentetése
– Időszaki vagy alkalmi reklámkiadványok, hírlevelek megjelentetése
– Médiaügynökségi tevékenység
– Integrált marketing- és médiakampányok tervezése, szervezése
– Speciális projektek komplex menedzselése
– Teljes Web-stratégia, Web-design, internetes pozicionálás
– Virtuális fogyasztói közösségek generálása
– Alternatív internetes megjelenések szervezése (Facebook)
– Hang- és képrögzítés, fotózás
– Sajtófigyelés, archiválás
– Teljes körű rendezvényszervezés, rendezvénytechnika és sátor biztosítása
– Display eszközök, projekttáblák gyártása, plottolás
– Rendezvény- és reklámeszközök készítése (pop-up fal, rollup, molinó)

Forduljon hozzánk bizalommal kommunikációs programjának, kampányának kidolgozásában!